Loading...

De organisatie

“De delftse ambtenaar: werken aan een mooier en beter Delft”

We werken voor de stad en ons bestuur. Dat doen we niet alleen, maar samen met anderen binnen en buiten de organisatie. Iedereen voelt zich verantwoordelijk om met elkaar te komen tot het beste resultaat voor de stad.

De manier waarop we ons werk doen, verandert. De gemeente staat niet altijd meer vooraan bij ontwikkelingen. De gemeente is een van de vele partijen in de stad. We gebruiken de energie van onze inwoners en ondernemers. We maken initiatieven mogelijk. Daarvoor geven we ruimte en durven we los te laten. Als onze hulp nodig is, vragen we hoe we kunnen helpen. We verplaatsen ons hierbij in de ander. We gaan het gesprek aan met onze partners. Zo werken we samen aan een mooier en beter Delft.

We maken duidelijke afspraken en behalen resultaten. Het is duidelijk wie verantwoordelijk is. We spreken elkaar aan op gemaakte afspraken, houding en gedrag. Zo leren we van fouten en verbeteren we onze dienstverlening. We kunnen niet alles tegelijk. We maken keuzes op basis van feiten.
We doen ons werk met passie en plezier. We zetten daarbij onze talenten en ervaring in. We vertrouwen erop dat medewerkers het beste weten hoe ze hun werk goed kunnen doen. En dat ze weten waar het beter kan. Leidinggevenden in onze organisatie geven ruimte hiervoor en stimuleren de ontwikkeling van collega’s.

Wij gebruiken cookies om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van deze website.