Loading...

Weet jij met jouw cijfermatige inzicht een bijdrage te leveren aan onze uitkeringsadministratie? Werk jij graag samen en blijf jij bij complexe situaties de rust zelve? Dan zoeken wij jou!

Je werkplek

Het Klant Contact Centrum (KCC) is een belangrijk fenomeen binnen de gemeente Delft. Binnen het KCC werken zo’n 160 medewerkers, op zeven verschillende afdelingen. Het KCC is de ingang van de gemeente, de ontmoetingsplaats met onze inwoners die soms de meest uiteenlopende vragen, opmerkingen en klachten hebben. Prima, van kritiek kun je leren, ook wij. En wij zijn er voor onze inwoners, niet andersom.

Je komt te werken op de backoffice van het KCC, de afdeling backoffice inkomensvoorzieningen, die zich met name richt op de uitvoering van de wet- en regelgeving binnen het Sociaal Domein. In principe is het contact met inwoners hier beperkt. Je collega’s zijn een mix van ervaren consulenten in het sociaal domein en ervaren (financieel) administratieve collega’s die de backoffice taken verzorgen.

Je rol

Als medewerker uitkeringsadministratie houd jij je bezig met een belangrijk en gevoelig onderwerp: het verwerken van loongegevens van bijstandsgerechtigden, berekenen van loonkostensubsidie of het verwerken van binnenkomende beslagen. Wordt hun loon op een correctie manier verrekend met hun uitkering? Maken we het de inwoner zo makkelijk mogelijk om naast hun uitkering te werken? Op deze plaats kun je wel contact hebben met inwoners over hun inkomsten en de hoogte van de uitkering. Je kunt je voorstellen dat foute berekeningen kunnen leiden tot hevig protest.

Functie-eisen

Je profiel

Je bent stipt en secuur. Je bent digitaal sterk en je maakt je nieuwe systemen snel eigen. Je hebt een uitstekend cijfermatig inzicht en kunt goed communiceren, met iedereen. Je spreekt en schrijft foutloos Nederlands en een goede beheersing van de Engelse taal is helemaal mooi. Als anderen in de stress schieten, blijf jij de rust zelve.

Andere eisen

  • Mbo werk- en denkniveau
  • Ruime ervaring met het verwerken van loongegevens
  • Ruime ervaring met het werken met de applicatie Suites voor Sociaal Domein.

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod

Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.176,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 7). Het betreft een functie voor 36 uur per week. We starten met een bepaalde tijd contract van één jaar met de intentie daarna over te gaan tot een vast dienstverband.

Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Tot slot: je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden.

Meer informatie of direct solliciteren

Wil je graag meer weten voordat je op de solliciteer button klikt? Dan kun je contact opnemen met Daniëlle Oudeman, senior medewerker dienstverlening (0653634133).

Om te solliciteren kun je uiterlijk donderdag 9 december via de solliciteer button je motivatie en cv uploaden. In de week van 13 december willen wij graag de gesprekken voeren om jou beter te leren kennen en je een beeld te geven bij de functie.

De jongste oude stad van Nederland

Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenteren. Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven.

De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisaties. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Werken voor de stad die zich steeds opnieuw uitvindt

De gemeentelijke organisatie van Delft is compact, maar heeft te maken met alle ontwikkelingen die ook in de grootste steden van Nederland een rol spelen. Ontwikkelingen die vragen om een voortvarende en vernieuwende aanpak. Wij zoeken ambitieuze, initiatiefrijke professionals.

 

 

Wij gebruiken cookies om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van deze website.