Loading...

 Werk jij graag samen om bij te dragen aan een veilig en leefbaar Delft? Dan zoeken wij jou als Inspecteur openbare ruimte!

Je rol

Samen met de andere inspecteurs openbare ruimte voer jij de regie als het gaat om handhaving. De ene dag sta je in uniform en ben je bezig met operationele werkzaamheden in de stad, het andere moment coach en begeleid je de 20 controleurs waar jij het eerste aanspreekpunt voor bent. Je hebt contact met politie, burgers, corporaties en ondernemers en controleert of er geen ongewenste of gevaarlijke situaties in de openbare ruimte plaatsvinden. Als inspecteur draag je de verantwoordelijkheid voor een wijk en voor een specialisme. Denk bij specialismes aan ondermijning, parkeren, afval of bijvoorbeeld de drank- en horecawet.

Je kunt het wel raden: geen enkele dag is hetzelfde.

Je werkplek

Ons werk stopt niet bij de voordeur van het gemeentehuis. De gehele stad hoort natuurlijk bij de verantwoordelijkheid van de gemeente Delft. Niet alleen tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds en in het weekend. Om ervoor te zorgen dat het ook buiten de muren van ons stadskantoor op rolletjes loopt, vertrouwen wij op onze afdeling Toezicht & Handhaving.

De problematiek waar jij mee te maken krijgt binnen Delft is grootstedelijk, door onze ligging tussen Den Haag en Rotterdam. Toch sta je in Delft in verbinding met de stad en kan je het verschil maken.

Binnen de afdeling Toezicht & Handhaving zijn wij bezig met een professionaliseringslag waarbij vergroten van de veiligheid centraal staat. Denk hierbij aan informatie gestuurd handhaven, bodycams en nieuwe portofoons.

Functie-eisen

Je profiel

Jij bent je bewust van de verantwoordelijkheden die komen kijken bij jouw functie. De verantwoordelijkheid voor de controleurs aan wie je leidinggeeft, voor de collega’s aan wie je rapporteert, voor de gemeente voor wie je werkt en voor de burgers voor wie jij de orde bewaart. Je toont initiatief, staat stevig in conflictsituaties, werkt graag met mensen en hecht waarde aan de impact die jij met jouw werkzaamheden kunt hebben.

Andere eisen

  • Je hebt een afgeronde mbo opleiding (niveau 4) op het gebied van openbare orde en veiligheid of een vergelijkbare opleiding
  • Je hebt meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie, binnen het domein Toezicht & Handhaving
  • Je bent in het bezit van een BOA-opleiding, een rijbewijs B en een diploma MTV/HTV (of bent bereid deze laatste te behalen)
  • Je hebt ervaring met geautomatiseerde administratie- en behandelsystemen en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod

Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.591,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 8). Het betreft een functie voor 36 uur per week.
In deze functie werken wij ook met een onregelmatigheidstoeslag, zoals is vastgesteld in de CAR/UR/NUR en een coördinatiemodule in de vorm van een persoonlijke toelage. Na een tijdelijk contract van 1 jaar is er zicht op een vaste aanstelling. De werktijden zijn vastgelegd in een gevarieerd rooster.

Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Meer informatie of direct solliciteren

Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Hans van Belle, hoofd van de afdeling, via telefoonnummer 06 5398 6578.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Upload jouw motivatie en cv voor maandag 17 mei via de ‘solliciteer’ button. Op vrijdag 21 mei vinden de sollicitatiegesprekken plaats.

De jongste oude stad van Nederland

Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenteren. Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven.

De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisaties. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Werken voor de stad die zich steeds opnieuw uitvindt

De gemeentelijke organisatie van Delft is compact, maar heeft te maken met alle ontwikkelingen die ook in de grootste steden van Nederland een rol spelen. Ontwikkelingen die vragen om een voortvarende en vernieuwende aanpak. Wij zoeken ambitieuze, initiatiefrijke professionals.

 

 

 

 

Wij gebruiken cookies om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van deze website.