Loading...

Ben jij daadkrachtig en verbindend? Heb je oog voor de omgeving en wil je graag jouw zakelijke blik inzetten in het sociale domein? Dan zoeken we jou!

Je rol

Als contractadviseur onderhoud je actief contacten met onze partners. De ene dag schakel je met externe samenwerkingspartners binnen het sociaal domein over de laatste ontwikkelingen. De volgende dag bespreek je de belangrijkste zaken met leveranciers.

Daarnaast ga jij natuurlijk over contracten: je adviseert over contracten en stelt ze waar nodig ook zelf op. Hier hoort ook het contractmanagement bij: voldoen alle contracten nog aan de voorwaarden? Worden ze actief nageleefd? Jij zit er bovenop. Tevens beheer je budgetten en ben je betrokken bij aanbestedingstrajecten.

Het fijne in deze rol is dat je samenwerkt in een team met ervaren contractadviseurs die je snel op weg (kunnen) helpen in de wereld van contracten en aanbestedingen in het sociaal domein!

Je werkplek

Twee belangrijke pijlers van de gemeente Delft zijn het feit dat we een stad van innovatie en een participatiesamenleving zijn. Maar om dat te kunnen blijven, zijn er bepaalde richtlijnen nodig. Ook binnen het sociale domein. Dat is waar de cluster Samenleving – en daarbinnen, de afdeling Regie op Uitvoering – om de hoek komt kijken. Zij voeren wettelijke taken uit en stellen een kader op voor de opstart van innovaties, processen en diverse maatschappelijke initiatieven.

Functie-eisen

Je profiel

Jij wordt een van de ambassadeurs van gemeente Delft. Je bent sterk in het opbouwen en onderhouden van relaties en het voeren van contractmanagement. Dit doe je zakelijk, professioneel en resultaatgericht, maar met oog voor duurzame relaties in het belang van de stad en de organisatie.

Verder werk je nauwkeurig en beschik je over een goed ontwikkeld analytisch vermogen en ben je er van nature op gericht om continue te verbeteren. Verder ben je een echte teamplayer, maar kan je ook goed zelfstandig werken. Daarbij beschik je over goed sociale- en communicatieve vaardigheden en ga je een lastig gesprek niet uit de weg. Ook kan je goed plannen en organiseren en weet je in hectische situaties goed het overzicht en de rust te bewaren. Je toont initiatief en eigenaarschap en bent leergierig.

Je werkt graag met collega’s én relaties – en weet hen ook enthousiast te krijgen over diverse zaken en werkzaamheden. Je bent communicatief sterk, kunt commercieel handelen en neemt graag initiatief. Ondernemerszin, creativiteit en analytisch vermogen: deze drie competenties zijn jou op het lijf geschreven.

Andere eisen

  • Minimaal een afgeronde hbo opleiding
  • Je bent net klaar met jouw studie of je bent op zoek naar jouw volgende uitdaging om je verder te ontwikkelen in de functie van contractadviseur
  • Kennis binnen het sociaal domein is een pre
  • Je hebt bij voorkeur kennis van contractmanagement en inkoopstrategieën of wilt deze graag leren
  • Je hebt kennis van en ervaring met bedrijfseconomische en organisatorische principes
  • Je hebt affiniteit/bij voorkeur ervaring met onderhandelingsprocessen
  • Je bent leergierig en in staat om nieuwe materie je snel eigen te maken.

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod

Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €4.494,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 10). Het betreft een functie voor 24 tot 30 uur per week. We starten met een tijdelijk dienstverband van één jaar, met het perspectief op een vast dienstverband.

Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Tot slot: op dit moment wordt er zover het mogelijk is vanuit huis gewerkt. Wij werken op dit moment aan een hybride vorm van werken. Dat betekent dat je ook deels in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft kan werken. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel.

Meer informatie of direct solliciteren

Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Roel Slootmans (senior inkoop- en contractadviseur afdeling Regie op uitvoering) via telefoonnummer 06 – 36149256.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Upload jouw motivatie en cv of jouw LinkedIn profiel uiterlijk zondag 5 december via de ‘solliciteer’ button. Zien wij aansluiting tussen jou en ons profiel? Dan plannen we graag snel een gesprek met je in. 

De jongste oude stad van Nederland

Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenteren. Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven.

De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisaties. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Werken voor de stad die zich steeds opnieuw uitvindt

De gemeentelijke organisatie van Delft is compact, maar heeft te maken met alle ontwikkelingen die ook in de grootste steden van Nederland een rol spelen. Ontwikkelingen die vragen om een voortvarende en vernieuwende aanpak. Wij zoeken ambitieuze, initiatiefrijke professionals.

 

 

 

 

Wij gebruiken cookies om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van deze website.