Loading...

Functieomschrijving

Je rol

Verzamelen en onderzoeken van registratie- en persoonsgegevens op fraude, aankaarten van onveilige woonsituaties en het opsporen van zorgmijders. Als Bijzonder Controleur BRP ben jij medeverantwoordelijk voor een kwalitatief correcte registratie van adressen in de Basisregistratie Persoonsgegevens en het verminderen van fraude met voorzieningen.
Hiervoor werk je nauw samen met relevante partijen binnen en buiten de gemeentelijke organisatie. Administratief houd je je onder andere bezig met het muteren,
verzamelen, controleren en beheren van gegevens ten behoeve van de BRP.

Naast het administratieve gedeelte ga je als toezichthouder ook op huisbezoek om de feitelijke woonsituatie te toetsen, leg je jouw bevindingen vast in een rapportage en stel je aan de hand hiervan een besluitvorming op.

Je werkplek

In het kader van het project Landelijke Aanpak Adreskwaliteit (LAA) was binnen gemeente Delft een projectteam opgericht. Het project is inmiddels afgerond en als gevolg daarvan is de nieuwe functie van Bijzonder Controleur BRP structureel geworden. Samen met de andere Bijzonder controleur BRP maak je onderdeel uit van Bijzonder Onderzoek, dat ingedeeld is bij de afdeling Bouw en Bijzonder Onderzoek.

Je werkt (nauw) samen met collega’s van andere afdelingen waaronder Informatietechnologie, team Basisregistraties (BAG) en Samenleving.

Functie-eisen

Je profiel

Communicatief sta je sterk in je schoenen, je hebt doorzettingsvermogen en bent doortastend. Als het om de administratie gaat, ga jij tot het uiterste in het opsporen van misstanden en los je deze zelfstandig op. Ook zijn we op zoek naar een echte teamspeler die goed kan samenwerken met collega’s van verschillende afdelingen.

Andere eisen

  • Je hebt een mbo- niveau 4 opleiding afgerond
  • Je hebt ervaring met het afleggen van huisbezoeken en het administratief verwerken hiervan
  • Je hebt aantoonbaar ervaring met administratieve werkzaamheden en het werken met verschillende applicaties, waaronder Key2Burgerzaken
  • Je hebt ervaring met het uitvoeren van adresonderzoeken in de BRP en affiniteit met de BAG/huisnummering
  • Je beheerst de Engelse taal; meerdere talen is een pre
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs-B.

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod

Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.591,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 8). Het betreft een functie voor 36 uur per week.

Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Tot slot: je werkt in ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. De werktijden zijn flexibel en er zijn thuiswerkmogelijkheden.

Meer informatie of direct solliciteren

Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt?
Neem dan contact op met Annemarie Schuurman (Senior Medewerker Bijzonder Onderzoek) via telefoonnummer 06 22 22 14 61 of via aschuurman@delft.nl.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Overtuig ons waarom jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze functie en upload jouw motivatie en cv vóór donderdag 28 oktober via de ‘solliciteer’ button. De gesprekken worden in overleg ingepland.

De jongste oude stad van Nederland

Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenteren. Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven.

De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisaties. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Werken voor de stad die zich steeds opnieuw uitvindt

De gemeentelijke organisatie van Delft is compact, maar heeft te maken met alle ontwikkelingen die ook in de grootste steden van Nederland een rol spelen. Ontwikkelingen die vragen om een voortvarende en vernieuwende aanpak. Wij zoeken ambitieuze, initiatiefrijke professionals.

 

 

 

 

Wij gebruiken cookies om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van deze website.