Loading...

Heb jij een brede blik op de openbare ruimte? Houd jij graag regie en weet jij onderwerpen met elkaar verbinden? Weet jij ook nog eens te luisteren naar de wensen en de behoeften van bewoners? Dan zoeken wij jou!

Je werkplek

Je werkt op de afdeling Beheer Openbare Ruimte als Beheerder openbare ruimte binnen de asset Gebiedsbeheer & Leefbaarheid. De overige assets zijn: Riolering, Civiel, Groen & Water en Technische systemen. De asset Gebiedsbeheer & Leefbaarheid is onder andere verantwoordelijk voor het 24/7 schoon, heel en fysiek veilig houden van de openbare ruimte van Delft.

We zoeken een collega met een scherp oog op de integrale (beeld)kwaliteit en beleving van de openbare ruimte en die affiniteit heeft met de verschillende vakgebieden zoals schoon, verharding, groen, spelen, gladheidsbestrijding, et cetera. Je werkt vanuit ons moderne en duurzame kantoorgebouw boven station Delft. Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad. Je bezoekt regelmatig de werklocaties buiten in de stad. De werktijden zijn flexibel. Als gevolg van het Coronavirus werk je op dit moment voornamelijk vanuit jouw thuiswerkplek die wij waar nodig faciliteren.

Je rol

Je bent samen met twee collega beheerders verantwoordelijk voor het planmatig onderhoud van de openbare ruimte. Je weet dus wat er aan dagelijks beheer en onderhoud moet worden uitgevoerd voor jouw aandachtsgebieden. Je bereidt werkzaamheden voor, voert daarvoor inspecties en inventarisaties uit, en speelt in op de wensen en behoeften van de bewoners.

Je vervult de rol van contractmanager/opdrachtgever voor een aantal (integrale) beheer- en onderhoudscontracten met onze aannemers. Je staat in nauw contact met de directievoerder over de voortgang van de onderhoudswerkzaamheden. Je lost complexe meldingen in de openbare ruimte op en je verzorgt hierover de communicatie met de burger. Tot slot ben jij binnen de asset het aanspreekpunt en aanjager van (bewoners)participatie.

Functie-eisen

Je profiel

Jij bent daadkrachtig, proactief en omgevingsbewust. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, kunt zelfstandig werken en bent gericht op goede resultaten van de juiste kwaliteit. Daarnaast ben je communicatief sterk en kun je met de verschillende partijen goed overweg.

Andere eisen

  • Heb je:
    • Een mbo diploma (niveau 4) op het gebied van civiel- en/of groen- en cultuurtechniek of
    • Een hbo diploma Landscape and environment management of soortgelijk
  • Heb je al wat jaren ervaring met de beheer- en onderhoudstaken in de openbare ruimte
  • Heb je affiniteit en ervaring met bewonersparticipatie.

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod

Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.048, – bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 9). Het betreft een 36-urige werkweek.

Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het eventuele ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Meer informatie of direct solliciteren

Wil jij meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Pascal Coene (assetbeheerder Gebiedsbeheer & Leefbaarheid) via telefoonnummer 06-53 98 87 69.

Spreekt dit je allemaal aan? Reageer dan snel! Upload jouw motivatie en cv voor maandag 27 september via de ‘solliciteer’ button. Wij lezen graag in jouw motivatie waarom jij denkt dat deze rol bij jou past en wat jij denkt te kunnen brengen in Delft. De gesprekken vinden plaats in de week van 4 oktober.

De jongste oude stad van Nederland

Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenteren. Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven.

De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisaties. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Werken voor de stad die zich steeds opnieuw uitvindt

De gemeentelijke organisatie van Delft is compact, maar heeft te maken met alle ontwikkelingen die ook in de grootste steden van Nederland een rol spelen. Ontwikkelingen die vragen om een voortvarende en vernieuwende aanpak. Wij zoeken ambitieuze, initiatiefrijke professionals.

 

 

 

 

Wij gebruiken cookies om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van deze website.