Loading...

Samenleving en Veiligheid

Samenleving en Veiligheid staat voor de menselijke kant van Delft. Meedoen in een stad waar het goed en veilig wonen, leven en opgroeien is. Een stad om elkaar te ontmoeten, te ontwikkelen.

In Samenleving werken collega’s vanuit passie voor Delft en de Delftenaren. Letterlijk midden in de stad en met de stad. Zij willen zaken voor elkaar krijgen voor Delftenaren die wel wat hulp kunnen gebruiken. Ze werken nauw samen met partners in de stad als Delft voor Elkaar, GGZ, politie, verenigingen en ondernemers.

In Veiligheid werken collega’s samen om de leefbaarheid te vergroten voor bewoners, bezoekers, ondernemers en organisaties. Dat zie je in de stad aan onze gastheren en gastvrouwen op straat, de boa’s. Zij zijn er voor toezicht en handhaving. Bij Veiligheid staan de collega’s bij incidenten of crises paraat. Ze zijn de spin in het web, de regisseur. Zowel binnen de gemeentelijke organisatie als in de samenwerking met organisaties in de stad, zoals politie en brandweer.

Wij gebruiken cookies om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van deze website.