Loading...

Marcel

Functie: Medewerker Dienstverlening 2e lijn
Afdeling: Klant Contact Centrum

Het verhaal van Marcel

Marcel werkt al 27 jaar bij de gemeente. Hij startte in de buitendienst als medewerker Uitvoering in het team Civiel. Na 10 jaar werd hij vanwege medische redenen gedwongen om dit fysieke werk te beperken.

Van buiten naar binnen

Ik ben in 1993 bij de gemeente aangenomen via een open sollicitatie. Aanleg van riolering, putdeksels verhogen… ik heb een lange tijd met veel plezier gewerkt in de buitenlucht! Toen ik last kreeg van mijn schouder, bood de gemeente mij een baan aan in het stadskantoor. Zo heb ik me door de jaren heen opgewerkt tot medewerker Dienstverlening bij het Klant Contact Centrum.

“Als ik zie dat het buiten mooi weer is, kriebelt het nog weleens een beetje, maar ik ben heel trots op alles wat ik bereikt heb bij gemeente Delft.”

Sociaal, wisselend en uitdagend

Ik beantwoord allerlei vragen over Bouw en Wonen. Burgers stellen bijvoorbeeld vragen over het plaatsen van een dakkapel: past het binnen het bestemmingsplan, is dit formaat toegestaan, zijn er ontheffingsmogelijkheden? Ik zoek voor iedereen goed uit wat er mogelijk is. Om goed te functioneren als medewerker Dienstverlening is klantvriendelijkheid noodzakelijk.

“Mijn kennis van zaken en nauwkeurigheid komen erg goed van pas.”

Ik heb veel contact met verschillende mensen. Ieder contact en iedere aanvraag is weer anders. Ik krijg energie van de hoeveelheid werk en de veelzijdigheid.

Er zijn ook weleens lastige klanten, dat maakt het werk af en toe minder leuk. Ik ben aan regels gebonden en kan geen uitzonderingen maken. Als klanten daar geen begrip voor hebben, is dat natuurlijk vervelend. Tegelijkertijd is dit een mooie uitdaging. Voor alles is een oplossing! Als het uiteindelijk lukt om een klant tevreden te stellen, geeft dat voldoening. Klanten tevreden kunnen stellen met een ja én een nee. Dát is waarom ik ambtenaar ben geworden.

“Mijn werk verandert constant, zo behoud ik de uitdaging in mijn werk.”

“Wat is er nou leuker dan werken voor de stad waarin je geboren bent?!”

Waarom gemeente Delft? Stadsgenoten helpen!

Ik ben geboren en getogen in Delft en wil mijn stadsgenoten graag helpen. Ik heb ook gekozen voor gemeente Delft vanwege de goede arbeidsvoorwaarden en de doorgroeimogelijkheden.

“Wat is er nou leuker dan werken voor de stad waarin je geboren bent?!”

Solliciteren? Laat je verrassen!

Gewoon doen en je laten verrassen! Op het moment dat je bij de gemeente solliciteert, zal je versteld staan van wat er op je afkomt.

Wij gebruiken cookies om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van deze website.