Loading...

Ons Delft

Ons Delft

Als projectleider is Edwin betrokken bij het project ‘Ons Delft, maak de stad’. Een (online) festival dat in het teken staat van de toekomst, over Delft in 2040.

Het verhaal van Edwin

Edwin werd in december 2018 aangenomen als projectsecretaris. Hij nam veel werk uit handen. Een leidinggevende had al snel door dat hij meer kon en vroeg aan Edwin of hij niet een stapje verder wilde zetten. Zodoende werd Edwin in juli 2020 ingezet als projectleider. Momenteel leidt hij het project Ons Delft, maak de stad!

Van projectsecretaris naar projectleider

Als projectsecretaris haakte ik vrijwillig aan bij projecten om de planning inzichtelijk te maken en gaf advies over presentaties en visuele communicatieprojecten. Op een gegeven moment zocht de gemeente een projectleider voor een nieuw project: Ons Delft, maak de stad! Zo kwam projectleiderschap op mijn pad.

“Om projectleiderschap te testen en ontdekken heb ik dit project aangenomen.”

Proactief en planmatig

Proactiviteit is noodzakelijk om deze functie te vervullen. Daarnaast moet je planmatig werken. Ik breng structuur aan in de hectiek door wekelijks….

Lees hier het volledige verhaal van Edwin

Wij gebruiken cookies om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van deze website.